pondělí 29. června 2015

Letní sraz 2015

Nečekali jste to vloni, ale nakonec z toho byla povedená akce. Letos jsme to nečekali ani my, protože Dofus už skoro nikdo z nás nehraje, ale přesto sraz odvážně uspořádáme s nadějí, že se tam nějaký ještě stále aktivní hráč zjeví. V nejhorším se budu počítat jako aktivní já, Evilmind, protože jsem před pár týdny zaplatil několik postav na rok, udělal si eliatropa 200, a za dva dny to zase zabalil... :-) Vyhlášení termínu je cca o měsíc později, než obvykle, ale nakonec se už finální (na kterém se nejtvrdší jádro dohodlo na Facebooku) srpnový termín zase tak neliší od času, kdy jsme se obvykle scházíme.
Následuje obvyklý soubor všech potřebných informací, copy/paste z minulých let...

Akce: Sraz bývalých či současných členů MK, sedmý ročník
Místo konaní: Tursko
Čas konání:
  • pátek a sobota 14.-15.8.
Program: žranice (kuřecí, vepřové maso z vyhlášeného řeznictví, osobně naložím a následne ugriluji), chlastanice (zařídím pípu s chlazením, sud, další alko si přivezte co pijete, nealko koupím vodu, kolu), koupanice (plavky s sebou), drsňácký historky z PvP i PvM, diskuse o hře, pomlouvání nepřítomných a spících

Nocleh
: kam si kdo lehne. K dispozici dvě místnosti v baráku (10 lidí se tam určo vejde) + je místo u krbu + obrovská zahrada kde tráva je měkká :-). Karimatky a spacáky s sebou!

Účast
: Jen normální závisláci :-) Kdyz budeš dělat bordel, vyhodí tě Blekota za vrata a spi si kde chceš ;-)

23 komentářů:

  1. Slyšel jsem, že někteří nováčci přiletí až z Austrálie letos ....

    OdpovědětVymazat
  2. to by byly teda závisláci :-) možná bych taky přijel, pokud vám to nebude vadit :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle je jen takova predbezna pozvanka, aby bylo jasny kdy, a kazdej si mohl pripadne udelat cas. Az se bude blizit ten termin tak udelame jeste jednu, kde kazdej uz konkretne potvrdi jestli tam bude, aby podle toho mohl Blekota nakoupit.

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravim, po dloouhej době bych se mohl ukázat i já, Vatras. Ste určitě rádi, ne? A znamená to mimochodem, že se vypije víc piva :D

    OdpovědětVymazat
  5. a co emigranti z jiných serveru/guild ?

    OdpovědětVymazat
  6. Nikdas:
    tehdá nemuzu:(

    OdpovědětVymazat
  7. Taky nemuzu je to cas dovolenych a musim zaskakovat v praci...
    zeberdee

    OdpovědětVymazat
  8. pěkně, tento blog je totálně do sraček, žádné novinky nic ..

    OdpovědětVymazat
  9. Zítra začíná turnaj, tak se snad něco objeví.

    OdpovědětVymazat
  10. už to hraje samej čurák tak co chceš :D

    OdpovědětVymazat
  11. Rushu B hraje celkem dobře - v prvním zápase sice jednoho ztratili (ta eroze byla výživná), ale druhý vyhráli za 4 kola... :0 Snad ten druhý zápas někdo uploadne na youtube.
    Musím říci, že xelorovy akce byly pro mě dost nečekané - viděl jsem ho poprvé, co ho v Ankamě překopali.

    OldDigga

    OdpovědětVymazat
  12. https://www.youtube.com/watch?v=kysbiGSLFis

    3 ze Silouate C byli mrtví už ve druhém kole - xelor válí, asi navíc s přispěním portálů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak je tam ten iop jenom do počtu :D

      Vymazat
    2. Vedle přeboostlého xelora vypadají všichni jak jen do počtu :P... Iop ale udělal jednu docela podstatnou věc - dal power na jehlu, jinak by možná nedali instant. Jinak dmg jehly i s powwer do 0% res je +-6500.

      Vymazat
    3. a já myslel že Iop je spíš dmg dealer a ne support :) jenom názor, že by se uplatnil v jiném teamu víc. Sice hezký vyhrát takhle snadno, ale ostatní pak strádají na tom.

      Vymazat
    4. Rushu A vs Hyrkul A
      https://www.youtube.com/watch?v=nvi8um_yDp4

      Vymazat
  13. Nevim no, to byla jedna z veci proc jsem se nevracel a turnaj me nezajimal, kdyz jsem videl v PvP novyho xelora - tomuhle proste nejde zabranit, takze pak to je trochu o nicem no. Byl bych hodne prekvapenej, kdyby nevyhral tym s xelorem/elo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak sanci bejt prekvapenej nedostanes, zadna individualni soutez tymu se totiz nekona, letos je jenom soutez serveru a to tak, ze se v kazdem kole eliminace hraje server vs server (4 zapasy + tie-break) na 3 vitezne a postupuje cely server.

      Zajimavejsi spis bude jaka serverova strategie vyhraje, 2 silne tymy (vetsina serveru) nebo poctive balancovane tymy (Hecate, Nomekop ...).

      Vymazat
  14. timeless je namyšlený spratek, ale xelora hrát umí fakt nejlépe na rushu serveru .. a tohle měli fakt pěkně nacvičené

    OdpovědětVymazat
  15. Rushu C potřebuje asi equipnout sidekicky, ikdyž nevim jestli by to pomohlo...

    OdpovědětVymazat
  16. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ucet fakticky prodat nejde, protoze udaje o majitely, podle kterejch se da ten utec prevzit nejdou nijak zmenit, takze by se novej majitel akorat vystavoval nebezpeci trvalyho zablokovani uctu v budoucnu.

      Vymazat