středa 29. ledna 2014

Beta changelog 2.18

Jako nemám moc času, protože teď intensivně hraju Tera Rising, ale abyste mě nepomluvili, alespoň nejzajímajší pecky pro update, který na ostré servery dorazí 11. února.

  • Kompletně předělaná oblast Cania Desert, bude přejmenovaná, a vznikne v ní nový dung, cca pro levely 150-160, s invul bossem, nové domy, ohrádky, questy, a jiné tradiční kraviny. Dva nové sety na stejném levelu. Taky nový peti, a tenhle je zajímavej (teda, trochu).
  • nový sidekick, fakticky free protože je za lvl 30
  • unlock F3 equipu
  • unlock cawwot, dofawa a ice dofusu - na 4 měsíce, nicméně nejprve je ty staré permlocklé nutno vyměnit u npc na Castle zaapu
  • v marketech je možné přímo měnit cenu zboží, bez nutnosti ho nejdřív vyndat. Pokud měníte cenu dolů, tak zaplatíte  1% daň z celé částky, pokud nahoru, tak 2% z rozdílu cen. 
  • percové v guild menu jsou tříděni podle hmotnosti lootu
  • už nebude možné portovat hráče do KOTH oblasti přes vstup do dungu. To je jen dobře, beztak se to děla především od postav s vypnutým AvA, tj. naprosto unfair.
  • MEGA SUPER COOL FEATURA pro nás zaapsittery - přes friend/guild menu je možné spectit každého, kdo je v boji, ať už je kdekoliv, aniž byste se museli hnout ze zaapu (naopak to jde jen z bezpečných míst jako je zaap/dům).
  • fixnutej ten jeden konkretni almanax quest co nešel Mass dokončit, je to kvůli absenci nějakýho questu, může to za rok zkusit znova jestli si ještě pamatuje ten den... :-))
Spousta dalších drobností které možná ještě rozepíšu pokud vyjde oficiální anglický changelog, z toho francouzskýcho autopřekladu je to prostě utrpení...

14 komentářů:

  1. Tak to specteni je parada, je cas cvaknout si jeden char a posunout svoje zaapsiteni na vyssi level :) Jinak, nejaky naznaky kolem interserver kola?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zrovna tahle feature mi prijde jako jasnej naznak postupujicich praci pro interserver kolo, to bude vedlejsi efekt nejaky funkcionality z toho.... doufam ;-)

      Vymazat
    2. ja doufam ze na to staci f2p :D

      Vymazat
  2. áááá konečně půjde měnit cena v shopech. Parááda. Už jen, aby vyřešili to, že v dolech a na stromech (miner/lumberjack) jsou pořád boti a bude to dokonalý

    OdpovědětVymazat
  3. dobrej napad na tricka na sraz! :-)

    https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1/1558407_705953706111684_653048147_n.jpg

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je videt, ze server Spiritia pripravu na novej goult nepodcenuje... :)

      https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1/1554382_705957046111350_1050787033_n.jpg

      Vymazat
  4. co sa tyka toho almanaxu, problem mali vsetci, ktori boli z nejakeho dovodu niekedy zabasnuti v ankama castle prisone... na mape uplne v pravo v castly (7, -5 ci take nieco) je typek ktory da quest a po jeho splneni sa dal almanax urobit... tato mapa ma 2 pristupy, zaap v pristave a 1 hore, ale tu tipek nie je a potom v ankama castle uplne vpravo a tam uz tipek je :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. heh, samozrejme amakna castle :D

      Vymazat
  5. Evile hraješ tera.enmasse nebo tera eu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ako sa tam volas?

      Vymazat
    2. Evilmind samozrejme :-) Ale hraju teprve druhej tejden, lvl 58, az o vikendu zacne opravdicka hra.

      Vymazat
  6. aha EU tak to nic
    já mam NA

    OdpovědětVymazat
  7. hrajete nekdo ffxiv arr?

    OdpovědětVymazat