čtvrtek 4. září 2014

Beta 2.23 - equip

Z množství nového equipu ledasco může vyplnit díry, ovšem absolutně nejvíc OP jsou zbraně, pokud nenastane nějaký nerf, tak třeba tohle kladivo bude nosit do pár týdnů skoro každej:
Sice dát 401 ve všech statech není běžné, ale s aktuálními možnostmi to ani zdaleka není vyloučené, a to kladivo dá pak na ránu 1000+ průměr, což je rozhodne dost i na poměry 4AP zbraní obecně - a je to celé steal dgm, a ještě v AoE kladiva takže klidně 3x tolik v reálu. Takže se tím klidně healnete za litr jako nic. Dokonce to půjde nosit i s treadfast setem (pokud si k němu vezmete nějaké z těch itemů co dávají 50+ ke všem statům), takže jako masakr prostě. 

Dost OP vypadá i tahle sekera:

Sety:

 




5 komentářů:

  1. Ten prvni int/agi set mi prijde dost nesmyslne preboostlej v porovnani s tim, co de ted postavit int ve stejny kategorii (nidas), navic v kombinaci s tou int sekerou ... ja sem byl pozitivne naladenej na equip z dimenzi, ale uz to jede do pomerne velkyho extremu, kdy kazdej mesic pridaj novej equip, kterej vicemene kus za kus nahradi slabsi/starsi sety z minulejch updatu. Rozhodne to neni o tom prizpusobit si styl hry, to bylo v dobe enurada ... ted v queen/xeloriu sou vylozene univerzalni sety, ktery sou lepsi v kazdym ohledu a pro kazdy char/build.

    OdpovědětVymazat
  2. Byli jste někdo na betě ten nový dung? Je to těžké? =D
    Měl sem noťas v pi*i tak sem přeinstaloval a Dofus mám jaksi seklej v updatu, tak se tam nedostanu..

    OdpovědětVymazat
  3. Btw, ta sekera nemá podobně jako některé zbraně ze Srambadu crit hit, a ještě tam je z Xeloria jedna taková myslím.

    OdpovědětVymazat
  4. Omni eca bude řezat

    OdpovědětVymazat
  5. dobra kravina ze kazdy mesiac niečo nové , a nové sety kedysi bol nový dung raz za rok ved prva dimenzia prisla az rok po f3 dungoch a teraz za mesiac 10 nových dungov to už je podla mna moc

    OdpovědětVymazat