čtvrtek 20. února 2014

Dofus kalendář pro rok 2014

Je k vidění tady, a neš ho začnete zuřivě prohledávat - ne, interserver kolo tam není. Stále údajně platí, že dokončení vývoje je plánováno na rok 2014, více o technických potížích, které zatím Ankama řeší, se údajně brzo objeví na devblogu. Takže co tu tedy je zajímavého:

březen - Stontusk Desert, nová dobyvatelná ávesnice pravděpodobne někde na pláních. Nuda.
duben - jakási honba za pokladem, což může znamenat cokoliv, od low level dungu pro nějaký blbý event
květen - nová sada monster, strichové, ty jsou ve Wakfu, takoví pštrosi. Nuda.
červen - crimson získatelný z questu. Nuda.
červenec - Vulkania. Tak to je jako super chabý, zmínka je tu jen o nových setech, takže zase nic...
srpen - velryba. To zase může být cokoliv, doufejme novej high level dung aspon? Možná i pokračování Frigostu, protože ten ostrov nakonec má tvar velryby...
září - 10 let výročí Dofusu, a Xelorium. Netušíme co to bude.
říjen - Bitty dungeon. Z náznaků to vypadá, jako by se chary zmenšily nebo tak něco.
listopad - velké tajemství... záhadný artefakt... hledání začíná... blablabla.
prosinec - asi přiletí ufouni? :-) Nebo hratelná rasa eliatropů?

Podotýkám, že věci jako balancování (dlouho ohlašované změny feca/xelor třeba), nebo obecné vylepšování tu samozřejmě napsané nejsou, tohle jsou jen taková měsíční témata.

25 komentářů:

  1. Pristi tyden zacne specialni 3vs3 turnaj jenom pro frantiky, jedina podminka je char lvl 150+ (vsechno ostatni bude k dispozici na serveru, vcetne equipu, stat scrollu ...). Nechce do toho nekdo jit? (udelat si kazdy 1 lvl 150 char na heroicu? fr ucty bych zaridil)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak bys zařidil ten fr učet?

      Vymazat
    2. fr ucet uz mam, zaridil sem si vpn s fr ip adresou, kouknul sem na mylaise, ale lvleni je tam pomaly no. Taky sem si s tim zalozil heroic char, ten by se dal vyexpit za chvilku tocenim nejakyho bezpecnyho dungu, kdyby se tedy nekdo chtel pridat mno, 2 dalsi hraci sou vetsi problem nez 3x lvl 150 char.

      Vymazat
    3. dáš mi tvuj email marwe? chtěl bych se na něco zeptat

      Vymazat
  2. Tsss nejakej unfair trénink před goultem. Inter chce taky trénovat! Ale expit novej char a delat fr učet kvuli tomu nebudu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No klidně můžeš.. na Rosalu Ralfech udělal turnaj o kamasy, přišli i GM/Modi nebo jak jim říkaj a normálně to proběhlo.. je to už nějaký ten rok, ale stačí někdo, kdo se toho ujme a nějak to zorganizuje a myslím si, že není problém.

      Vymazat
    2. sem mel takovej dojem ze Fahrell dela na svym serveru normalne 2v2 tournamenty, teda ted uz si nejsem jistej jestli je primo organizuje nebo se jich proste jen ucastni kazdopadne je tam maj, takze udelat si vlastni tournament muze kdokoli no jen tam nema moc podporu

      Vymazat
  3. Je to blbost, protoze, pokud to neni oficialni Ankama (aby to melo prestiz), tak se by to musel nekdo mocne financovat a obetovat organizaci tunu casu (aby to tahlo cenama). AFAIK na Rushu nikdy nic krom toho davnyho 1vs1 turnaje kde jsem byl s Krakonosem nebylo, na jinejch serverech snad jedina ta PvP liga na Rosalu tusim nejak jela? Ale cim vic international, tim vetsi problem v terminech.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toto bylo o kamasy, každý team se přihlašoval nějakou částkou + tam bylo něco jako sbírka, takže vítězové vyhráli slušných pár milionů. Bylo to na fórku, všechno informovaný, pravidla jako na goultu (byl to tuším rok se 4v4), kapitáni, shieldy atd atd. Říkám, přišla Izmar i ostatní a mělo to grády.

      Vymazat
  4. na tom rosalu si to pamatuju, to bylo o hovně.. stejně jako celej rosal.

    OdpovědětVymazat
  5. http://impsvillage.com/forums/topic/140628-grande-rushu-pvp-tournament/

    Marweeee tak pojd !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mno super, udelal si krasnej turnaj na kterej se nemuzu prihlasit, panc MK tym predpokladam uz mate :) Ale kazda snaha se ceni, pokusim se te potkat kvuli tem 5 Mk.

      Vymazat
    2. Podle mě můžeš v klidu plánovat druhej MK team, protože pochybuju, že seženem 16 různejch guild. Team máme zatim spíš jako já vikin james, ale uvažuju že bych šel za fecu spíš, ale žádnej definitivní team postavenej nemáme. Pokud nikdo další z guildy nebude chtít, tak mužeš bejt s náma.

      Vymazat
  6. hh, ja sem se o tom bavil s resethem a tak trochu sem pocital i s Jamesonem, kazdopadne ti dam dobrou radu ohledne organizace ... nemusite tak hrat, ale povolte multi 2 chary na cloveka, jinak ten turnaj nebude ... v tomhle mi muzes verit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No doufám, že si nepřebral jamese :). Eca je hrozně OP a tu chcem my :). Proč by nešlo feca iop eca panda?

      Vymazat
    2. Ja sem s nim jeste nemluvil, jenom s Resethem a ten rikal, ze James by urcite hral. Navic se pokousim sehnat cizixe, takze bych rad hral sram/enu/panda + nekdo.

      Dalsi vec je, ze sem odpurce lidi co se po roce vratili k dofusu a nasrali se do "nejlepsich" tymu, tak sem pis myslel sestavit neco komornejsiho bez tebe a vikina :)

      Mno a feca/iop/panda/eca je urcite fajn, i kdyz ma par zasadnich slabin, kdybych treba vedel, ze pojedes takovyhle tym (ohlasis to predem), tak bych si sestavil tym, co si te krasne vychutna ... napriklad si rikas o debakl proti AP/MP rapujicimu tymu, cemukoliv co si te dokaze drzet od tela ... a tech problemu by se urcite naslo vic.

      Kazdopadne, premejslel si o tom kompromisu 2 chary na cloveka? dostanes tak hodne tymu, 2-3 lidi na tym, takze porad to bude o komunikaci ... koordinovat 4 ruzny lidi s casy/vubec je dat dohromady ... na goultu to nefunguje ani kdyz kazdy ma nahradnika.

      Vymazat
    3. Tu pandu jsem tam přidal jako tebe kdybys chtěl hrát. Zatim neni nic jistého enu/iop je furt slušné kombo na wrath a vubec, ale feca me přijde taky dost dobrá. No hele ty 2 na člověka asi jen v případně minimálního zájmu. Zatím probíhá takovej průzkum trhu.

      Vymazat
    4. Tak ja urcite budu hrat, kdyz budu mit moznost, ale vis, ze funguju trosku jinak, 90% zabavy pro me je vytvareni strategie a s tim souvisejici kompozice classu/buildu. Hrat 4 chary proste proto, ze mas 4 lidi co chtej hrat zrovna ten char neni uplne legrace.

      S tema 2 charama na hrace je to ciste realisticka zalezitost, kazdej musi uznat, ze dat dohromady 4 ruzny lidi na 4 kola turnaje bez nejakejch nahradniku ... to proste nejde, i kdyz budes mit 4 ruzny lidi v tymu, je temer jisty, ze na nejakej zapas nekdo bude muset hrat 2 najednou, nahradit 1 hrace jinym hracem se stejnym classem ... proste improvizovat ... striktni pravidla sou bez sance, tichej souhlas s jejich porusovanim je jeste horsi => 2 chary na cloveka je idealni kompromis, kterej pokreje vetsinu moznejch problemu.

      Vymazat
  7. Já jsem určitě pro, ale zase nevím jak mi to bude sedět s časem ohledně maturity.. né, že bych se učil, ale jestli nebudu mít nějaké termíny apod.
    A ohledně týmu, to jsem už slíbil Lubovi :/ Ale myslím, že to je pořád otevřené.

    OdpovědětVymazat
  8. Maliný off topic.. Funguje ještě ta vaše komunita na wakfu ? A dá se do ní nějak dostat ? :) Rád bych se stal součástí. Dík za případné odpovědi

    OdpovědětVymazat
  9. LOL, odmenou za vyhru je imunita percu na mesic jo? A uz jste to rekli rusakum, ze je nebudou smet zabijet? :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To platí samozřejmě jen pro účastníky turnaje. Těžko budem něco přikazovat celému serveru. Je to jasně napsaný.

      Vymazat
    2. Ja naprosto nechapu co vsichni maj s tema rusama, deaj to co my sme delali cejej rok predtim, proste kosej vsecky ostatni. Napriklad v kolo sme je sledovali proti lubo/james/reseth a vsichni se z nich mohli posrat, jako hrali sac + osa a hrali to kurva dobre, ale kdyby se potkali s moji grupou, nebo nejde boze top grupou lubo + vikin, tak by odesli zkratka, proze tym bez eroze je mrtvej tym v kolo ... to je proste fakt.

      Kdyz sem se lognul lidi byli jako "kurva rusove ty zabili i azzna" ... ja sem zabijem azznuv tym v kolo kazdej den naprosto pravidelne a nikdo si z toho nesed na zadek ... nechapu, ze se dofus takhle zmenil, kdyz par hracu prestalo delat pvp ...

      Vymazat
    3. Tak vono není moc prdel i s erozí udržet na živu 3 postavy s 1 heal bowem přes jeho dmg + je opravdu rozdíl, jestli hraješ sám ten tým půl roku anebo jako my kdy jsme hráli spolu podruhé a nemusím zdůrazňovat to, že on hraje fakt dobře
      Každopádně bych se na váš fight rád podíval. Podle mě ani s tvými 2x heal bow nebo 1x + eni bys ho nedal natož pak vikin (sry bro :D)

      Vymazat
  10. azznuv posledni team bys urcite neporazil ani ty marwene

    OdpovědětVymazat