sobota 10. května 2014

Cross Strich‘s Aviary


V úterý nás čeká:
  • Nový dung pro 130 lvl jménem Cross Strich‘s Aviary
  • Nová oblast pro 110-130 lvl
  • 2 nové sety pro 130 lvl

Bude se nacházet zde :


Achievy budou first a barbaric.
Zde obrázek keye a amuletu, který zhruba odpovídá o tom, co si o nás ankama myslí.


6 komentářů:

  1. Přijde mi celkem vtipný jak ankama přemýšlí. Za ty léta co dofus existuje si nebyli schopní poradit se zástupy botů co jim pobíhají po serverech a teď čtu na fóru dotaz Izmar jestli bysme byli ochotní hrát na "VIP" serveru bez botů a za víc peněz.
    Působí to na mě tak, že už vzdali boj s boty na současných serverech, ale když si připlatíme, založí nám nový server, kde boti nebudou.

    Já Ankamě tleskám za to jak dokáží svůj neúspěch využít jako příležitost k zisku :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nasrat a rozmazat :p

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to by asi znamenalo, že by se p2p omezilo jenom na jeden server? Teď je p2p na všechny, tak jak by tomu chtěli zamezit.. nevím. Hlavně mi jde o to, že pokud by to bylo za víc peněz, nepromítlo by se to i do ostatních serverů?

    OdpovědětVymazat
  4. Třeba to bude tak, že abys mohl na VIP server, tak musíš být p2p a ještě navíc si koupit nějakou speciální vstupenku, a o tu do bude dražší než obyčejné servery, kde ti stačí jenom p2p.

    OdpovědětVymazat
  5. Neverim, ze by tam boti nenalezli. Tusim byli i na Jive v dobe, kdy to byl close server, kam registrovat vubec neslo, takze asi tak... :-)

    OdpovědětVymazat
  6. nechce se mi to hazet do diskuse o srazu, jen nekdo prisel s par informacema na update 2,21. vypada celkem zajimave... v negatvnim smyslu pro vsechny co maj radi osu jako revivera

    OdpovědětVymazat