čtvrtek 29. května 2014

Úprava guildovních pravidel

Vzhledem k tomu, že guildovní web neustále vypadává a stejně pochybuju, že na něj vůbec někdo chodí, přesunuli jsme guildovní pravidla a odkaz na tabulku seznamu členů (paddocků, etc.) sem, na blog - stejně to byly jediné 2 věci, kvůli kterým se ten web udržoval... Odkazy najdete nalevo v liště vedle další řady odkazů.

Co je nového
Především změna alliance. Alpha bohužel zanikla a většina guild se přesunula do jejího "nástupce",Vice. Pravidla jsou zde stejná s tím rozdílem, že je víc striktnější na /a chat. To se dá doufám pochopit, protože alliance má přes 1500 lidí a nikdo nechce, aby to vypadalo jako kdysi v LAW. Pro přehlednost kopíruju pravidla pro allianci jak jsou černé na bílém:

§ Vzhledem k tomu, že jsme členy aliance, je zakázán jakýkoli trading v /a chatu. Ten je určen pouze k aliančním záležitostem. Trading v /g chatu je povolen, ovšem stylem jednou dvakrát se zeptám a dost, nebudu spamovat.
§ V /a chatu je dovoleno pouze shánění profesí (pokud v guildě nikdo není, 1x zeptat a dost) a během KOTH k věcem týkajícím se bitvy. Jiný chat je povolen pouze v nezbytných věcech! Takže už nechci vidět nějaké výkřiky o stavu hokeje a podobně... Vice je celkem nová alliance a chce si udržet nějakou úroveň - a se spamem to nejde.


Porušení pravidel o allianci se trestá odebráním práv na /a a doba záleží podle druhu prohřešku.

KOTH
Kromě toho, ještě jsou dané určité pravidla jak se chovat při KOTH. Před začátkem bitvy se všichni sejdou na určené POS, kterou napíše zpravidla někdo do /a chatu. Po začátku KOTH jsou všichni na jedné mapě a v žádném případě nejde nikdo na nějakou solo akci (a už vůbec ne chodit na mapu na které má scuka nepřítel). Při KOTH se v zásadě pohybujem jen v group a nebo když jdeme na jednu mapu společně poagreasovat enemy (což zase někdo napíše do chatu).

Konečně mám čas, tak ještě dnes sepíšu nějaké změny, které přijdou do hry.

Žádné komentáře:

Okomentovat