středa 4. února 2015

Beta 2.27

Dneska byla spuštěna beta nového update, který brzo přijde naostro, změn je ažaž, troufám si říct, že je to jeden z nejbrutálnějších update v historii se spostou další změn, které kromě nové sadidy, překresleného Treechnid Forestu a nového dungu nebyly nikde ohlášeny. Tenhle update bude jedna velká rána pro celé PvM a taky masky, které tak trochu ztratí svůj potenciál v groupě. Celé znění changelogu se objevilo na Imps, kdo má zájem si pročíst vše. Já jsem vybral jen to nejdůležitější:

Hunting interface for perceptors - LUXUS
Prej se v Alliance temple objeví nějaký přehled nejnažranějších perců na serveru pro snadnější perc hunt - bude zobazeno jméno guildy, area, přesná pos a odhadovaná cena itemů - seznam bude aktualizovaný co 10 minut

Kromě toho ještě bude prý zkrácený výpis itemů, když někdo vybere perce, všechno se to prej hodí do clickable linku, konečně nebude spam v guild chatu.

Overload mode
Při overload budete moci s postavou chodit, ale ne běhat, i tak ale změna k lepšímu. V overloadu taky půjde použít potiony a zaap/zaapis

Optimalizace klienta - při přechodu z mapy na mapu by se klientu neměl tak rychle zvyšovat odběr paměti z RAMky. Tohle je věc, kterou neskutečně zkurvili v jednom z posledních update, děs.

Questy
Přidány 4 nové questy v souvislosti s Treechnid Forestem. Některé questy budou mít jako odměnu Doploony místo kamas. Prej se snaží zredukovat velké množství kamas ve hře. No, nevím jak tohle chcou zachránit, hehe.

Equip
Zrušena kondice pro itemy z Whale dungu a Xeloria (!!). Ani se mi nezdá, že to je už takovou dobu ve hře.
Předělání všech štítů ve hře, aby lépe pasovaly na postavách. (že by už byla i změna s equipem?)

Překreslení asi 900 itemů.

Monstra - 4. vlna v Toxoliath dungu už má správně jen 4 monstra + spousta úprav monster v Dofusu, ať už jich je v některých area méně, jinde více, některé mají upravený drop rate na různé itemy atd. Vše je v linku co jsem dával na Imps.

Úpravy spellů některých classů:
Feca - Glyphy už nebudou zastavovat rozběhnutý char, jak vletí do Feca glyphu.

Eliotrope - nějaké menší změny a opravy portálu, nechápu jaké

Panda  1)Vulnerability - už nedává fixed -resist, ale increase dmg pro chary, které budou útočit na target
2)Boozer - nedává resisty, ale decrease dmg do pandy, ztrácí critical efekt = vždy -1MP

Iop - Jump - stejně jako u pandy resisty vyměněny za dmg increase

Enu - 1)Bribery - podstata zůstala, akorát bribnutý target získává taky invul na 1 kolo, bribe už nejde unbew
2)Pullout - nejde unbewnout

Osa - Crackler nepřidává ally % resists, místo toho dmg decrease do ally

Maska - Masqueraide - původní podstata spellu zcela zrušena, místo toho je za 4 AP a bere targetu (ale i masce) 20% z aktuálních HP od masky jako neutral dmg - píčovina jako hrom, tohle je totální nerf PvM ale i celé masky, která na tomhle spellu tak trochu stála. Každopádně doteď byl Masquerade dá se říct nejagresivnější spell v celé hře.
https://www.youtube.com/watch?v=g9aKd2jAvXA - změny masky na YT

Xelor - překopáno několik různých spellů, tím se ani nebudu zabývat, protože dodneška nevím, co jeho spelly dělají

Sadida video:

9 komentářů: