úterý 16. června 2015

2.29 - smithmagic interface

V update 2.29 plánovaném na konec června má být výrazným způsobem změněno menu pro magusy. Systém magování zůstává beze změn, jen menu bude mnohem víc přehlednější a user-friendly.

Preview:



  • Tlačítka "Combine/Combine all" byly přesunuty na místo, kde se používají - k itemu a runě. Sloty jinak zůstávají stejné - item - runa - slot pro signature runu. Obrázky charů stejně tak.
  • Rune usage history - má nové spešl okno v interface vlevo nahoře. Historie použití run hráčem se bude po dobu co je online ukládat a lze ji kdykoliv projet od začátku do konce až do doby, kdy se hráč odlogne.
  • Staty itemů jsou zobrazeny uprostřed interface (lze zobrazit maximálně 19 statů itemu v řádcích pod sebou).
    • Je zobrazen min a max stat itemu nalevo od aktuálních (zeleně zvýrazněných) statů, což je super
    • Success/fail během magování je zvýrazněný zelenou/červenou barvou nalevo nahoře v "description".
    • Interface uprostřed umožňuje to, že se automaticky nahromadí runy, které se týkají daného itemu a jsou umístěny v přehledné tabulce. Jestli to chápu dobře, ty staty, které na itemu originálně nejsou, by měly jít jednoduše přemístit z inventáře do runes slotu nahoře (např. při exomage MP runa).
    • Při magování "na zakázku" přes invite je nalevo dole pořád zobrazený bag of ingredients, akorát v tabulce run jsou ty runy vlastněné zákazník zvýrazněné žlutě pro lepší orientaci.
  • Placení bude možné už jen v kamasech - půjde změnit jenom tehdy, když ještě klient nedal confirm a po confirmu se platba provede po zavření interface nebo po 1. použité runě na itemu.

Sink a pravděpodobnost
V úvahu přišlo i zobrazení aktuálního sinku, ale nakonec padlo rozhodnutí, že zůstane skryt kvůli zkušeným hráčům, kteří mají s magováním zkušenosti a umějí si sink počítat. Tím pádem ti, kteří mají dlouhodobou zkušenost s magováním zůstanou ve výhodě před těmi, kteří o tom tolik neví nebo sink prostě nepočítají.

Žádné komentáře:

Okomentovat