středa 27. listopadu 2013

Blog.cz naprosto v prdeli...

Jelikož blog.cz je naprosto ve sračkách už několik dní, a provozovatel (což je CET21 aka Nova) se k tomu staví stylem 13ti letého zoufalce, co hostuje webserver pod stolem v ložnici, nastal čas přejít jinam... Prozatím nebudu řešit export/import dat ze starého blogu (protože to bohužel je docela velký problém), takže jedeme jakoby od začátku, a další se ukáže časem. Cokoliv zde se tedy teď může neustále měnit (především vzhled/uspořádání).

Plusy a mínusy:
+ na blog budou moci přispívati jiní lidé (bez toho aby mit o nejdřív přeposlali mailem), tj. neumře to tu v době, kdy zrovna budu hrát něco jiného
+ je tu export/import, tj. minimálně nehrozí ztráta dat jako na blog.cz
+ lepší kontrola nad komentáři, zatím jsem je každopádně povolil anonymní, jako to bylo

- při komentování je captcha. Sice bych ji mohl vypnout, ale zřejmě by tu pak bylo fakt děsně spamu, jak to znám z jiných blogů, takže předpokládám, že na těch pár příspěvků za den to každej přežije.
- adresa je nic moc, ale modrakrev je obsazena nějakým divadelníkem, a i jiné snadné adresy, které mě napadly, nejsou volné. Každopádně v rámci google hostingu se dá název kdykoliv změnit, kdyby snad někdo vymyslel lepší... ale tak zase je to URL kratší, že... :-)
- blogger nemá defaultně galerie, ale ono ani na blog.cz to nebylo nic moc. Přes víkend vyřeším.

5 komentářů:

  1. test anonymniho komentare

    OdpovědětVymazat
  2. OK, vypnul jsem i tu captchu, uvidime jak brzo nas spameri najdou

    OdpovědětVymazat
  3. kedze furt nemam cas sa venovat stranke, dal som ju presmerovat na sem na blog... teda kto bude lenivy, staci napisat dofus.sk
    evile, keby s tym bol problem (napr kvoly spominanym spamerom) daj vediet, zrusim...

    OdpovědětVymazat