středa 27. listopadu 2013

Multimani se představují - Trank

Třetí multiman (a asi jim od téhle chvíle začnu říkat sidekickové, protože to dost možná bude anglický oficiální název  klientovi) se objevil na webu - nicméně jelikož beta už běží a všichni tam jsou zadarmo k vyzkoušení, je skoro zbytečné to sem takhle postupně psát. Udělám to tedy hlavně proto, že si stejně chci všechny sám vyzkoušet... :-)

Taky si tu zkusím v kládání videa...
Aha, tak nezkusím, protože přestože youtube taky patří Google, a čekal bych, že sem půjde krásně video vložit, tak místo vkládání kodu musím ručně dát hledat video, a až pak ho můžu označit! Což u unlisted Ankama videí pak poněkud nefunguje, že. Bože. První černej puntík pro blogger. Naštěstí ho můžu pořád dát jako html kod.

 Trank je tankovací parťák s earth dmg a 11 AP. Jako pasivku má zvýšení resistu o 10%, což jako celkem ujde - btw na betě se ukázalo, že to vágní "kolem sebe", co mají všichni sidekickové jako pasivní kouzlo na konci svého kola, znamená range 1-2. A mimochodem, sidekicky můžete volně prohazovat v přípravné fázi, nebo mu říci, aby nenaskakoval vůbec. Jen samotná volba start pozice je poněkud otravná, sidekick se objeví náhodně, tj. vy se musíte postavit kam chcete, pak dáte swap s ním, a pak si stoupnete kam opravu chcete. Uznávám, že jinak to asi skoro ani nejde, nicméně pokud byste to chtěli dělat ve 4 altech, asi by to byla trošku nestíhačka...

Kouzla:
  • Treechnid Blood - 10% resist pasivka
  • Sylvan Attraction - 4AP, kříž range 7, přitáhne všechny enemy a současně si přidá 10% resist
  • Protective Bark - 3AP range 1-5, v podstatě sacrif na 1 s tím, že ho ještě healuje 3% dmg
  • Spin - 4AP, range 1-5, kruh range 2 aoe, teleportne se na to místo a dá 26-30 dmg
  • Log Rhytm - 4AP, 11-14 earth steal s aoe staffky
  • Marbus Fractus - 3AP, 1-4 range earth útok so snižuje power a dodge
  • Uproot - 4AP, 1-4 linear 18-22 earth co se současně prohodí s cílem. U ally se prohodí bez dmg.
Jako, není to špatný, třeba kombo sylvan/spin v klidu za turn čistí malý moby, což se může hodit třeba pokud hrajete class, co AoE útoky nemá.

Na závěr si ještě zkusíme vložit obrázek... :-)
Tak to je skoro stejně otravný jako sem dávat video, nejdřív se to musí ručně nahrát do Picassa alba, přidruženého k blogu, a pak jde teprve vybrat. Nepořizujte si nikdy blog děti, zblázníte se z toho...

Žádné komentáře:

Okomentovat