sobota 14. června 2014

Dárky k oslavám 10 let Dofusu a nový web

Těžko tomu uvěřit, ale Dofus letos oslaví 10. výročí založení a Ankama se rozhodla, že každého hráče odmění podle doby, po kterou si platil svoje acc. "Veteran Rewards" se mají objevit už tohle září a každý, kdo měl zaplacené acc minimálně 1 rok, bude odměněn. Za 1 rok dostane každý 5 různých dárků, obvykle to budou různé kraviny běžně dostupné za ogriny, takže různí peti, petsmounti, sidekickové, image sety atd... Ti nejzdatnější, kteří hrajou už 10 let (frantíci) v kuse tedy dostanou 50 dárků. To jsem zvědavý, kdo se ukáže jako největší závislák a má toho od roku 2005 (Rushu bylo založeno až tento rok, takže max asi 45) na kontě nejvíc, co Barbu/evile apod.? ;)

K 10 letému výročí se Ankama zmohla i na nový web, který je teď více graficky a user-friendly a nabízí lepší možnosti pro dotekové zařízení. Taky se mi to zezačátku moc nezdálo, ale pokrok holt nezastavíš.

6 komentářů:

  1. Ja mel myslim rok pauzu...takze urcite nebudu mit 10let v kuse..A evil taky dost pauziroval...Tak uvidime..Snad budu mit jeste zaplaceno, abych dostal darky ;)

    OdpovědětVymazat
  2. "datum vzniku 31. 7. 2005", tak to bude teprve devět let. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Mno tak to se asi po měsíci lognu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Aha, tak to jsem se blbě díval, Dofus vznikl ve Francii už 2004, Rushu je založeno až o rok později.. Tak holt si počkáme ještě rok no. ;) Tím pádem na Rushu by měla být max. odměna 45 dárků.

    OdpovědětVymazat
  5. Ja sice pauziruju, ale zaplaceno mam... ;) I ted mam jeste porad 4 acc placeny, vcetne toho hlavniho, myslim ze nikdy nebyl f2p. Ale o pytel blbosti fakt nestojim, sorry... :)

    OdpovědětVymazat
  6. nevíte někdo,co to je s těma law prismama o_O

    OdpovědětVymazat