pátek 27. června 2014

Goult 2014 - začátek speed testu a registrace

Měsíc uběhl jako voda a je tady konec června a s ním spojený začátek Goultu. Goultard už je sice ve hře už od úterý, ale Ankama se rozhodla na jejich novém "super" webu zpřístupnit info o Goultu až včera. Nevím, jestli bych tady měl tlachat už o pravidlech, mapách a datumech, na to je ještě celkem brzo a nechám to na jindy. Prozatím jediná důležitá informace je, že speed test trvá do 13. července.


Nějaké důležité info o speed testu a jak zabít Goultarda:
  • Goultard je k nalezení na [-6, -12] od totohle úterý 
  • stejně jako od minulého roku je důležité mít v první řadě co nejmíň turnů, až potom dodělávat čas (i když má někdo čas 1,40 s 10 turny tak bude za člověkem, který má 1,50 a turnů 9) 
  • jak zabít Goultarda - v 1. kole vysumonuje 2 swordy, pomocí kterých se dá měnit jeho pozice (s leek pie nejlíp) a pokud se trefíte správně, sundá se mu 10% resist infinite 
    • jak tedy hitovat swordy, aby se sundávaly resisty (pokud hitnete některý sword špatně, goult se s ním nevymění a naopak mu ještě přibydou resisty): 
      • lichý turn - rubilax cc/sword range 
      • sudý turn - sword cc/rubilax range 
  • po skončení speed testu postupuje prvních 5 registrovaných do testu popularity, kde jeden s nejvíce hlasy bude main a druhý jako jeho sub 
  • stejně tak to bude s rogue s tím rozdílem, že maini budou první 2 a další 2 budou jejich sub 
Seznam koho volit sem přidám až později, protože ještě vůbec není jisté, kdo se vůbec zaregistruje (všichni to nechávají na poslední chvíli), každopádně pro MK to letos vypadá celkem slibně - Marw, James, Reseth, Manowar(?).

Jinak záložka ke Goultu je k nalezení tady, naleznete tam oficiální znění pravidel (ve kterých je taky pár změn, o kterých ještě budu psát) a hlavně průběžné výsledky speed testu. Později možná ještě udělám instruktážní video, jak vulnovat Goularda a nejrychleji nahnat čas.

7 komentářů:

  1. Já bych hned rád napsal, než se tu objeví video s instruktáží, pokud už honít čas - ne turny, tak 100% zrychlení prakticky bez vašeho přičinění je ZAPNOUT creature mod. Nastane okamžité zrychlení pohybu a doporučuju vypnout animace spellů (aspoň u mě to zabralo) :)
    Hexen

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo přesně, já jsem si s tím kdysi při prvním goultu lámal hlavu a pak jsem vypl creature a čuměl jsem jak puk...

      Vymazat
    2. Hmm, tak video asi nebude, udělal jsem ho ale furt nějaká chyba při renderování.. a znova se mi to dělat nechce.

      Vymazat
  2. Nevíte někdo kdy bude vulk?
    Doufám že tento týden už :o

    OdpovědětVymazat
  3. 1-167 rogue
    168-546 rogue+iop
    547 eca

    OdpovědětVymazat