úterý 3. června 2014

První info o letošním Goultu...

I když se to nezdá, jak to zase uteklo, za měsíc tady bude začátek dalšího, tentokráte už 6. ročníku Goultu. Teda alespoň za měsíc bychom touhle dobou měli vědět lidi, kteří se přihlásí. Tento rok budeme (doufám) schopni opět poskytnout reportáže z každého turnajového dne, minimálně bojů Rushu, i když teď evil nehraje.

Předem upozorňuju, že Lubo ani já letos nejdeme a máme pro to své důvody, ale i přesto na turnaji budeme nezávazně jako reportéři, pokud se nám povede tam dostat (MK blog je celkem známý streamer takže by snad neměl být problém). Nevím, jak to bude letos s účastí MK na turnaji, ale podle toho, co čtu na Imps, se Marwen nemůže dočkat ;). V průběhu měsíce určitě budeme psát o možných vhodných kandidátech a koho volit tak, jak to dělal evil každý rok.

V tomhle postu bych ale chtěl spíš informovat o složení týmů pro tento rok a taky o double classu, kterým bude rogue, což samozřejmě zavání průserem. A nejenom pro Rushu. Jako "pillar" classy (tyhle classy jsou něco jako "leadeři" a nesmí být nikdy ani jediná dvojice spolu v týmu, týmy jsou jinak rozděleny 4x4) byli letos zvoleni k mému překvapení feca, eni, xel a osa. Nevím nevím, jak budou fungovat týmy s osou po nerfu oživení, každopádně nerf fecy se odkládá na neurčito. Oproti minulému roku spočívá jediná změna v tom, že místo fecy byl sac. Ten je teď jako free char a v kombinaci s jedním z letošních 4 by mohlo vzniknout celkem zajímavé kombo. Jelikož se mi teď už nechce studovat všechny příspěvky na Imps, tak bych byl rád za diskusi pod článkem o nějakých zajímavých class combech.

1 komentář:

  1. Mozne slozeni tymu sme resili ve hre s Alou/Nefarionem/Darwinem a na foru s Aznem, vubec nechapu proc, ale vetsina lidi by rada udelala nejsilnejsi tym s Osou (Nefarion), sacem, ecou + necim a jeden tym, se kterym se nepocita ... s druhym rogue, foggerem + dalsim odpadem, coz je dobry napad :) Ja sem se nabid, ze bych hral rogunu v takovym tymu, kdyby to byl osa tym (Nefarion souhlasi, ale zbytek tam osu nechce) ... bylo by to celkem v poho, nenarocny a horsi nez sac tym loni to byt nemuze :)

    Jinak Wanted ma zase svuj tym, tentokrat cra/xel/sadi zaklad a o nicem jinem nediskutuje.

    Ja urcite budu spectit vsecky zapasy rushu, takze se muzu pridat s komentari a zapojim se bud jako nahradnik, nebo dobrovolnik v "odepsanem tymu". Do zadneho solidniho hrani se po dlouhe necinnosti poustet nebudu.

    OdpovědětVymazat