pondělí 24. listopadu 2014

Změna classu za ogriny

Už od zavedení těchto "services" za ogriny jsem byl zvědavý a měl obavy, jestli tohle jednou nepřijde - Ankama se rozhodla nabídnout na tučnou dávku ogrinů změnu classu! Novinka přijde do hry spolu s další hromadou věcí (xelor změny) 9. prosince.

Samozřejmě je to jen další trik, jak z lidí vytřískat prachy, cena této služby bude záviset od lvlu charu, který chcete přeměnit - 1-100lvl je to 50OG/lvl a 101-200lvl 150OG/lvl, tzn. 200 lvl char to bude stát 20 000OG.

Další detaily:
  • Nepůjde se přeměnit na nový Eliotrope class.
  • Po změně vám budou zresetovany staty a vráceny všechny investované character scrolly, s tím souvisí i změna fungování characteristic systému, který popíšu v novém článku.
  • Spelly se zresetují na základní lvl a budou vám ponechány vaše zainvestované SP co jste měli na charu navíc (pokud dobře chápu).
  • Servis zahrnuje změnu pohlaví, ksichtu i barvy.
No, docela odvážný, zajímavý ale i celkem kontroverzní krok. Už teď je mi jasné, že cena ogrinů opět stoupne a taky jsem celkem zvědavý, kolik lidí co dělá do PvP skočí rovnou do toho a změní si class. Nevím, jestli se radovat nebo ne, každopádně mám s Lubem 2 odstavené f2p 200 lvl chary, na které bych si mohl vytvořit libovolný class (třeba docela užitečného srama).

11 komentářů:

  1. Neni co resit sram nebo rogue pujdou na fecu jen co to bude mozne ... ale to neni zdaleka nejzajimavejsi zmena v novem updatu, ktery je maximalne naslapany, nova class, 2 nove luxusni dofusy, zruseni triku s pastmi na vortexe, resetovani vortex achievu lidem, co uz to dali (na novy dofus je treba dat vortexe znovu bez pasti), odstraneni QoT req ... a hromada dalsich drobnych veci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fajn, takže vortexe jebem do update? Bo si chceš udělat sůrky/sety?

      Vymazat
    2. 2 nove luxusni dofusy ?

      Vymazat
  2. chudák evilmind, vikin, el a jim podobní blázni, co si vyexpili 10+ charů na 200 a teď přijdou s tímhle.. trochu unfair od ankamy dělat takový, podle mě brutální zásahy do hry.. myslím, že todle už je přes čáru.. defakto to delá z dofusu uplnou sračku, když si teď může každý udělat team podle svých potřeb (20kk je opravdu směšná částka).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 20kk? 20k OG chceš říct :D To není zas tak levné :) Ale nic co by nešlo zaplatit

      Vymazat
  3. tych 20k mi nejak nesedi... ked menim 200lvl char, tam by to malo stat 150OG x 200lvl = 30k
    neviem preco by som za prvych 100lvl mal platit 50 a za druhych 150, vsak si nemozem preniest len polovicu levelov, ci? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsi blbě pochopil. Například 129 lvl char bude platit 100x50+29x150=9350 OG.

      Vymazat
    2. to som pochopil, len som nepochopil ze preco... jediny dovod vidim, ze by bola kravina platit 5000OG za lvl 100 a 15150 za lvl 101... zas na druhu stranu, kto by minal ogriny za zmenu 101 lvl charu :D ked taky sa da vyexpit za par hodin... :)

      Vymazat
  4. tak to je MASAKR ne? každej chtěl mít někdy toho přeboostlyho iopa ci masku v teamu :D to se jim povedlo.. myslím, že to jim to vynese kotel real cash. Na druhou stranu je to celkem voser po 10 letech přijít s tím, že teď každej může mít 200lvl z 15 classů na výběr. Už vidim ty OP teamy a čekám v nejbližší době armádu iopů a masek kolem village :D
    -Don-

    OdpovědětVymazat