pátek 18. července 2014

Beta 2.22 - the Whale

Nějak nemůžu už najít ten kalendář na 2014, co byl ještě na starém webu, každopádně se pomalu blíží menší update 2.22, pro který už byla včera spuštěna beta. Celý update bude jen o přidání jednoho dungu na frigostu, pro který byl přikreslený nový ostrov, podobně jako na Sakai. Dá se na něj dostat lodí z frigost village a nebo (podle mě to ještě upraví) tam půjde doletět balonem. Dung je klasika, úroveň F3, potvory i equip jsou pro lvl 200 a nový equip je docela překvapení - všechny itemy přidávaj buď MP/AP a nebo obojí, ale mají kondici AP<12... gg 11 AP chary.


O potvorách a dungu... byl jsem se tam podívat, a všechny potvory mají 1 HP, ale sumonují nějaké sumony s více HP, které je nutno do nějakého turnu zabít, jinak přijde instakill. Sumoni se dají hitovat přes monstra. Co jsem ještě zjistil z Imps - potvory se dají zabíjet jedině přes sumony + mají nějaké triggery na nějaký pushback/heal/switch positions atd., které na ně nesmíte dělat. Potvory potom chcípnou v nějakém turnu samy, pokud děláte vše dobře, takže boje budou asi "o přežití" do nějakého turnu, dokud to samo nechcípne.

Achievy - ve frigost questech se objevil achiev na 3 questy, které jsem vzal rovnou od NPC, co stojí volně na ostrově, takže asi nic hard. Dále achiev na challenge monstra, klasika a samozřejmě na bossovi (barbaric, statue). Celý ostrov je jinak hluboko někde v moři od Frigostu a boss má podobu nějaké velryby.

Equip - jak jsem říkal, všechno AP/MP, nic není v setu, takže jen doplňky podobně jako Xa cloak nebo Thousand excuses cape:
Amulet
Boty
Cape
Ring
Belt
Belt2
Hat
Cape2
Hat2

Ještě nějaké to krátké video z ostrova...

1 komentář: