středa 16. července 2014

Goult 2014 - koho volit

13. skončil speed test a následuje popularity test, který byl spuštěn včera a poběží až do neděle 20. července. Způsob hlasování stejný jako předchozí roky, stupnice 1-5, přičemž 1 znamená nejlepší. Oproti minulému roku je pozitivum, že zaregistrovaná jména jsou seřazena podle turnů a času, a ne pomíchaně.

Celkově tento rok velká slabota pro Rushu, některé classy dokonce nejsou zastoupeny ani 5x a klasicky se nám tu objevují některá stará jména, ale hodně taky nová. IMO nejlepší roky Goultu má Rushu dávno za sebou.

Co se týče čechů, je jich letos dost (dokonce i mimo MK), objevují se zde jména, jako Jameson, Reseth, Don, Manowar, Marwen (letos jako rogue) a mimo MK El-haxx aka El-Whisky (maska). Lubo ani já jsme se letos neregistrovali, protože Lubo pracuje a mně už se Goultem nechce ztrácet čas, takže půjdem jen jako reportéři (pokud se nám podaří najít jak se tam dostat).

Na server leadera to letos vypadá opět na masku, a to El-Whiskyho, protože masky mají opět nejmenší počet zástupců. Nevím, co si o tom mám myslet, ale nebál bych se zase nějakého drama, podobně jako každoročně na Imps. :)

Letos nebudu psát jako evil loni ve vypatlátoru, ale strategie hlasování je jasná - dát nejméně hlasů (tedy na stupnici 1-5 dát 4/5) těm, které tam nechceme a kteří už v minulých letech udělali z Goultu úplnou frašku a nebo tam nemají co dělat a pomoci našim zástupcům. Níže je tedy výpis všech classů a nějaký komentář ke každému z nich (samozřejmě každý má svůj názor, ale většinou se shodujeme):

FECA - každoroční klasika, drzost youssefa, který se po roce vrátil a myslí si, že sežral veškerou moudrost světa a myslí si, že ho budou všichni volit (a bohužel to tak tomu i je). Už je s tím zaspamované celé Imps, kde jsem na věc už napsal svůj názor a mnoho dalších. Takže klasika James jasná volba, youssef last
OSA - tady není co řešit, v podstatě všechny nejlepší osy se registrovaly, Zipso-Nefaerion jsou oba v klidu
ENU - Reseth jasná volba, Darw jde jako jeho sub, snad Reseth neudělá nějakou ostudu ;)
SRAM - Clever killer jako první, sub mě fakt nenapadá, Litorise si vybavuju jen jako 1vs1 hráče, kterému neustále padá net, takže loterie
XEL - docela katastrofa, ale holt jediný vhodný Simbad, který je fr, sub Ul-time, i když ho moc neznám
ECA - podobně jako osy, Real je ze všech nejlepší s mnoha sety, sub asi Junnsim, přinejhorším
Ecaloww
ENI - tady to vypadá na Dyprax/Wiky, hodně známé jméno je ale taky Karalee, která není vůbec špatná
IOP - tady to bylo napínavé až do poslední chvíle, všichni přemlouvali mě, abych šel, ale nasrat... Nakonec Jon main/Stefan sub jasná volba
CRA - tady to zavání průserem, nechápu proč si Time-Stafer neudělal lepší čas, když je podle mě ze všech nejlepší, sub asi asterix anebo foxy, každopádně idiot Punkowiec si zaslouží 5(!) a musí z kola ven
SADIDA - nic moc účast, ale Don to má jasné a jako sub Light-Dreamer, snad Don neudělá nějakou ostudu :)
SACRIER - bohužel ač nerad, Malt (Semuki) je asi jediná dobrá volba a jako sub Stupe, Stupeflip/Ucef oba fr... Ucefovi každopádně dát 5, to je každoroční kurevník úplně všeho
PANDA - Tyaa main/Absollution jako sub, každopádně Abso možná dát 5, on se jako sub dostane i tak, ale aby byl Tya main - včera mi zrovna psal reda, proč mu marw nenapsal, že nejde, jinak by prej šel jako sub ;)
ROGUE - největší účast MK, takže Manowar/Marwen první dvě místa, mezi nima Sploosh a nakonec Liryaa a Monkeys-ftw, oni se na sub pozice stejně dostanou, ale proč našim zástupcům nepomoct ;)
MASKA - jasný čech El-Whisky, což bude IMO i server leader
FOGGER - Belacqua main, i když říkala, že neví jak to bude s časem, každopádně je s přehledem největší pvper z nich, sub fakt nevím, neznám ani jedno jméno


7 komentářů:

  1. Jak je mozny, ze po dramatu minulyho roku, kdy fakticky odmitl hrat, zase jdete hlasovat pro Malta?

    A co se stalo s Wantedem, ze musite vyhlasovavat nakou lame cru?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všichni říkají, že Malt je teď v pohodě, přinejhorším bude sub Stupe, ale sere mě, že mluví fr. A wanted se nějak poslední dobou nelogoval, nevím co mu je. Upřímně, komu by vůbec chyběl? .)

      Vymazat
  2. Malt se tam urcite dostane at jako main nebo sub a jestli se na to vysere nebo bude hrat bude nejspis na nem.

    Co se tyce wanteda, mel uz pripravenej tym, vsecko nalinkovane, ale vsichni co resili goult rikali, ze budou podporovat Time-Stafera. Pak se na nej vysral i wizzyzor a Wanted se urazil a zabalil to. Stejne tak se urazila Fruitstar, ze bud bude main nebo nepude vubec ... tak nejde vubec.

    Vetsi problem bude asi ten server leader, myslim, ze bez peknyho drama to proste nepude.

    OdpovědětVymazat
  3. Kde se tam vybírá server? Mně to píše:

    Sorry! In order to vote on a server’s poll, it is necessary for the player to use an account that has a character above level 80 on the server in question.

    lvl 80 mám, nebo ještě potřebuju p2p?

    OdpovědětVymazat