středa 13. srpna 2014

Goult - zápasy 13.8.2014

Tak máme tu poslední kolo před eliminací a Rushu je stále ve hře, při 3 výhrách máme postup jistý a při 2 výhrách a 1 remíze bude záležet na výsledcích ostatních. Každopádně už teď můžeme říct, že nový systém turnaje je v mnohém lepší jak pro hráče, tak pro diváky. Napínavé je to až do posledního kola, jistý postup ma pouze 1 server, zbytek se pořád ještě musí snažit a něco vyhrát (oproti loňsku, kde se 2 kola před koncem domlouvaly remízy, aby měly oba týmy jistý postup).

Také se ukázalo, jak důležité je mít vyrovnané týmy a spolehlivé hráče, po dnešku uvidíme spoustu brečících OP týmu, co eliminaci hrát nebudou (dokonce se to může velmi pravděpodobně stát jednomu ze 2 týmů, co budou mít 6 výher) ... o to více se v závěrečné fázi může stát cokoliv.

Každopádně z pohledu Rushu je to opět luxusní los, celkově nám náhoda při losování soupeřů velmi přála ... i když je otázka, jak moc to bylo dáno velkým počtem slabších týmu v našich kategoriích.

Rushu A vs Mylaise A, 19:00, B7 - youtube s naším eng komentářem

Mylaise A je tým, co porazil náš C tým efektním instantem v trap chainu a Evil se jistě těší, jak se nám to stane taky. Ale Rushu tu má výhodu jak classu, tak mapy a navíc server Mylaise už nemá naději na postup. Každopádně je to první zápas dne a hodně napoví, jak to s postupem Rushu bude.

Rushu B vs Nomekop B, 21:30, C7 - youtube s naším českým komentářem

Hodně těžký los, Nomekop sice neni FR a nemá šanci na postup, ale tohle je jejich jediný solidní tým. Výhoda je, že Reset a Don už budou vědět jestli musí vyhrát, nebo stačí hrát na remízu, což by pro ně neměl být problém.

Rushu C vs Danahor A, 19:50, A7

Lehčí už to být nemohlo, tým danathoru je extrémě slabý a ještě nic nevyhrál v boji (2x výhra forfeitem), navíc je to náhodný slepenec classu, co nemá žádnou obranu proti trikům týmu Rushu. A Danathor už je také ze hry o postup.

Rushu D vs Ulette B, 19:50, B7 - youtube s naším eng komentářem

Tady se štěstí na los ukázalo v celé své kráse, z celého poolu silných týmů s 1 prohrou dostal D tým Ulette, která se turnajem protlouká přes velmi slabé týmy a proti Rushu má velmi špatné složení.

Mapa na které se bude hrát:


23 komentářů:

  1. Jak se tak dívám, tak Rushu D dostává zatím nafrak...

    Digga

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. musím říci, že situace v ř, kole nemusí ještě nic znamenat XD

      Digga

      Vymazat
  2. No, zatím zabili dva soupeře, ale mají celkem namále.

    OdpovědětVymazat
  3. uz mame 3 vyhry, takze je to doma :-)

    OdpovědětVymazat
  4. co vám budu rikat, Don hrál zas jak buh no :D :D

    OdpovědětVymazat
  5. Jinak tri nase videa uz jsou online (resp. to cesky se jeste zpracovava tak na HD verzi musite pockat).

    OdpovědětVymazat
  6. v server ranking je Rushu druhé, gz guys

    OdpovědětVymazat
  7. Jo, uz mame jisty 1.5x expy/dropy vikend, tak se muzete chystat... :-) Jestli se to vylepsi na double exp se ukaze po prvnim kole.

    OdpovědětVymazat
  8. to je pekny a co free bunch of keys? Don

    OdpovědětVymazat
  9. to budeme mít double bunch of keys?

    OdpovědětVymazat
  10. ten novej updater je uzasnej, poslednich par dni mi trva se nalogovat bezne 30 minut :(
    Update in progress: 99.85% - time remaining: less than a minute

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja mam 99.93% a less then minute uz asi 5 minut... skurveni zabozruti...

      Vymazat
    2. tak to zadochlo na 99.93% a ani po 40 minutach sa to nepohlo...

      Vymazat
  11. co ten reseth tam ? :D

    OdpovědětVymazat
  12. -DreamStealer-15. srpna 2014 v 9:22

    inak banda kokotov v tej ankama... kukal som forum ohladom toho issue uplouncheru a tie perly co tam pusta jeden mod: skusal si restrat kompu? skusal si odinstalovat a nanovo nainstalovat (2GB!!!)? skusal si to ako admin? skusal si to zabit v task managerovi?
    to oni si vazne myslia, ze tolkatim ludom sa sucasne dojebe uplouncher a oni sa tvaria, ze za vsetko si mozeme sami?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja to nakonec reinstalnul no, stazeny to je hned, ale sralo me to. Ale zjevne funguje i proste pockat, a furt dokola restartit launcher, jak to postupne opravej tak se to fixne...

      Vymazat
    2. Já jsem to preinstaloval bez odinstalace. V prubehu mi to zobrazilo access denied k transition.exe, coz je ten updater, idyz jsem jeho okno zavrel. Tak jsem ho killnul a pokracoval v instalaci a bylo to OK. Mozna stacilo jen killnout ten proces.

      Digga

      Vymazat
  13. hm tak jsme dostali Hyrkul C- mirror team našeho akorat misto cry maji iopa.. docela close mapa takže to na nějakej další postup teamu B nevidim..:/ Don

    OdpovědětVymazat