úterý 19. srpna 2014

Goult - zápasy playoff 19.8.2014

OK, takže znova a lépe k dnešním zápasům. Obecné povídání si přečtěte v předchozí novince, a dnes nás tedy čeká tohle:

Hyrkul A vs. Rushu C 19/08/2014 19:50 Room B5 - youtube český komentář
Náš tým ve složení maska-rogue-fogger-eni zatím hraje na turnaji asi nejhůř, jejich hra skoro nikdy nedává smysl a nedokážou navrhnout/udržet jednotnou taktiku. Nicméně pokud by hrál záložní rogue, mohla by hra dostat myšlenku, a veškeré předchozí nezdary bychom mohli snadno vydávat za úmyslné matení nepřítele špatnou hrou! :-) Protivník ve složení maska-eca-fogger-osa nevypadá alespoň složením classu nijak hrozivě, přestože nabral o moc víc bodů, a právě dobrá hra rogue nám tohle může vyhrát.


Hyrkul B vs. Rushu A 19/08/2014 21:30 Room A5 - youtube český komentář
Sac-eca-feca-rogue. Marwen a Jameson mají všechny trumfy na své straně - a to především proto, že Hyrkul B (eni-sac-sram-rogue) už jednou porazili, v prvním kole, kdy si soupeř ani neprdnul. Navíc tenhle tým Hyrkulu pak už porazil jen slaboučký tým Almy, a získal další dvě výhry forfeitem, jinak prohráli všechno, a svezli se do playoff s úspěšnějšími týmy svého serveru. Ale je tu samozřejmě malé riziko, že se z toho předchozího vzájemného zápasu poučili, a tentokrát přijdou s něčím chytřejším... Každopádně ale očekávám jasnou výhru.

4 komentáře:

  1. slušnej blitz pro A team :(

    Digga

    OdpovědětVymazat
  2. prosím poradte mi jak vydělat kamas

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Delej to co bohace nebavi, takze ti za to zaplatej, a ty z toho soucasne budes mit jeste expy - treba obihani dopplu, a prodej pebblu, nebo treasure hunt, a prodej roses.

      Vymazat
    2. Však sem ti říkal at kouříš na zaapu xD

      Vymazat