čtvrtek 7. srpna 2014

Goult - zápasy 7.8.2014

Rushu se zatím velmi daří a po 3 vítězstvích v minulém kole se drží na "postupovém" 14. místě a navíc nám přál los a všechny 4 zápasy jsou hratelné. Zajímavé na posledním kole bylo, že nové pravidlo o forfeitech (už není žádná diskvalifikace) se ukázalo jako dobrá volba, protože hodně serverů, které forfeitly první kolo se sešly a svůj zápas odehrály, takže to ve výsledku jenom pomohlo kvalitě turnaje.

Rushu A vs Farle C, 19:00, aréna A6 video

Rozhodně lehčí tým ze skupiny týmů se 2 výhrama, takže si nemůžeme na nic stěžovat. Základ je nepodcenit soupeře, když někoho Rushu zabije, jako se to málem vymstilo proti Shice. Jen tak pro zajímavost, je to stejná kombinace charů (osa/fogg/mask/iop) proti které hrál tým D předevčírem.

Rushu B vs Pouchecot C, 21:30, aréna B6

Pro změnu vyfasoval nejtěžšího soupeře tým B, i když Pouchecot C toho zatím moc nepředvedl, takže i tak je to velmi přijatelný soupeř. Bohužel proti Rushu tady stoji velká nevýhoda mapy, která prostě kombinaci cra/enu nesedne.

Rushu C vs Domen D, 19:50, aréna B6 video

Rushu C se konečně dočkalo a vyfasovalo hratelný tým, je to dobrá kombinace charů a Domen moc velkou kvalitu nemá, navíc má Rushu výhodu mapy.

Rushu D vs Sumens D, 21:30, aréna C6 video

Sumens hraje letos velmi dobře, i když to není top francouzský server, ale i tak je to poměrně příznivý los. Velmi podobné složení, proti kterému hrál tým D poslední zápas (rogue místo Iopa, což je přijatelnějsí). Takže tohle bych viděl taky velmi nadějně.

Mapa pro dnešní den:


6 komentářů:

  1. Taky to vidim nadejne, tipuju 1 vyhra a 3 prohry... ;)

    OdpovědětVymazat
  2. asi tak nějak :D:D
    don

    OdpovědětVymazat
  3. Rushu A prave vyhralo 4-0 ^^

    digga

    OdpovědětVymazat
  4. Tak zatim dobry, a ten Domen proti C byl fakt hodne slabouckej. Takovy by nam to melo posilat furt! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak Rushu A, C, D fighty máme nahrané, bohužel D fight byl vyrovnaný doslova o pár HPček a prohráli jsme, ale teď spectíme Bčko a bude to taky prohra. :(

    OdpovědětVymazat
  6. podle me D to posrali:
    - panda jestli mela root a nedala ho
    - myslim ze nemel ozivovat nic pred IW turnem, musel bych si to pustit znova abych videl jestli ten tah srama delal nejakej rozdil kdyby nebyl, ale rozhodne by neumrel iop, a neco by zabil...

    OdpovědětVymazat