pondělí 25. srpna 2014

Goult - zápasy 25.8. (osmifinále)

Bohužel naše optimistická očekávání nebyla naplněna, a oba zbývající Rushu týmy vyfičely zcela zaslouženě ven po poměrně slabné hře. Nicméně i tak máme tohle kolo ještě komu fandit - Rushu je totiž zatím deváté, a pokud chceme skončit do desátýho místa (a mít double expy), musí se dnes stát následující:
  • jsou ještě čtyři servery, které nás mohou předstihnout, tj. podařit se to smí max jednomu. Tučně označené týmy níže musí tedy prohrát.
  • Djaul A : Farle A  (19:50 C2) - xel/sac/iop/enu. Tady to moc nevypadá, je to neporažený tým s maximálně OP classy, který jednou forfeitnul proti Fahrellovi, a jinak vyhráli všechno. Sadi/eni/rogue/sac nevypadají jako hrozba.
    Menalt B : Hecate B  (19:50 A2)- osa/sac/iop/enu vs předvčerejším přemožitelům Rushu A, panda/masq/rogue/feca. Ani tady to nevypadá moc dobře, nicméně výhodou je, že jak Djaul tak Hecate musí vyhrát dvakrát, aby se dostali před Rushu, a jelikož se ve čtvrtfinále utkají spolu, bude zřejmě právě tohle ten jeden tým, co nás odsude na desáté.

    Hyrkul C : Otomaï C (20:40 C2) - xel/iop/enu/sadida vs proti neporaženým sac/eca/feca/rogue, to pro nás vypadá dobře.
    Hel Munster C : Amayiro B (21:30 B2) - osa/masq/enu/sram vs Fahrellovu týmu (panda/enu/iop/xelor), i tohle vypadá slušně nadějně.

    Takže pokud ty dva poslední zápasy dopadnou dle očekávání, Rushu bude v top10.
Ještě nevím, jestli budeme něco nahrávat/komentovat, ale doufám že ano, protože v minulých dnech byly k vidění opravdu epické francouzské zápasy (ve smyslu vyrovnané a dobře hrané, ne že někdo je OP a tak vyhraje rychle).

2 komentáře:

  1. Zda se, ze to dopadlo dobre. Sice jsem mel v prubehu trochu obavu o Otomai C, ale nakonec to zvladli.

    Digga

    OdpovědětVymazat
  2. No to byl drsnej boj (zrovna jedinej co nemam nahranej protoze jsem nevidel zacatek), urcite tam nekde byla schovana i prohra Otomai pri trochu agresivnejsi hre soupere... ale tak dobre pro nas! :-)

    OdpovědětVymazat