úterý 19. srpna 2014

Goult - zápasy playoff 21.8.2014

Jak jste jistě zaznamenali při týdenní turnajové pauze, poslední den základních skupin Rushu mocně zafinišovalo, a čtyřmi výhrami se dostalo na druhé místo celkově, a tímpádem jako jediný nefrancouzský server postoupilo do playoff - kam se dostalo 16 nejlepších serverů. Ankama se rozhodla sestavit vyřazovacího pavouka důsledně právě podle tohoto pořadí, tj. všechny týmy Rushu hrají proti týmům Hyrkulu, který skončil na patnáctém místě. A současně i jednotlivé týmy jsou napárované tak, aby ten s nejvíce body hral s tím nejhorším druhého serveru atd. Osobně mi to přijde spravedlivé, a navíc praktickým efektem tohoto způsobu sestavení dvojic by mělo být, že po prvním kole žádný server nezůstane bez zastoupení - protože fakticky každý server vytáhl s sebou slabší tým. Který by ještě vloni, při starém způsobu počítání, byl eliminován.

EDIT:
Dofus web mi bůhvíproč nabídnul pro dnešek zápasy, co se hrajou až ve čtvrtek, takže všechno zde napsané platí, ale stane se až pozítří... :-)

Dnes se hraje první polovina pavouka, s dostatečným rozestupem od sebe, takže doufám někdo nahraje oba boje - jestli to budu já není zatím jistý, protože dneska mám lístky na Želvy Ninja, a je to těžký dilema, jestli se dívat na želví masakr, nebo na Donův masakr... Do odpoledne se nějak rozhodnu.

Hyrkul C vs. Rushu B 21/08/2014 19:50 Room C5 - youtube český komentář
Náš tým sadida-enu-xelor-cra versus sadida-enu-xelor-iop. Na krátké mapě je iop jednoznačně lepší než cra (a zvláště ta int cra, co pořád hrajem), nicméně určitě to není nemožné. Šel bych do nějakého max dmg buildu cry, protože zatímco zabránit IW můžeme snadno, zabránit v dmg nabitému cra je mnohem těžší.
 Všechno to bude o init orderu, hře xelorů a AP/MP rape obecně, a vyvarování se podobých chyb, jaké jsme od B týmu už viděli dřív...

Hyrkul D vs. Rushu D 21/08/2014 21:30 Room B5 - youtube anglický komentář
Náš tým sram-iop-osa-panda nakonec skončil jen s jedinou prohrou  jako nejlepší (a i ta prohra navíc byla jen o jednom přeživším po sérii neuvěřitelných chyb) a proti cra-feca-rogue-panda jsme jasní favoriti. Nejhorší sestava Hyrkulu nastřádala jen dvě výhry proti slabým týmum mezinárodních serverů, a dvě remízy s Helioborisem. Prohráli dokonce i s Rosalem, takže tady opravdu očekávám naprostý masakr a jistý postup.

Mimochodem v případě postupu nás čekají ve všech případe vítězové boje mezi Menaltem a Hel Munster.

5 komentářů:

  1. Mas tam spatnej den, tohle sou zapasy 21., dneska hraje tym C a tym A

    OdpovědětVymazat
  2. Aha, datum tam mam 21, jsem uveril dofus webu ze kdyz kliknu na dnesek tak mi nabidne dnesek... tak jdu napsat jeste dalsi clanek no :)

    OdpovědětVymazat
  3. a ako sa teraz postupuje? ten kto vyhra alebo postupuje server co ziska viac bodov?

    OdpovědětVymazat
  4. normalne vyrazovacim zpusobem, kazdej za sebe

    OdpovědětVymazat
  5. Simbad to dobře trollil :D Haziness použít jako první spell a pak rholl no to je něco :D asi si do příštího roku připravím xela protože na tohle se nedá dívat .. :D

    OdpovědětVymazat