středa 6. srpna 2014

Nový server: Shadow


Ankama už hodně dlouho neotevřela nový server, a má to pochopitelně důvod - na těch starých je místa dost, a díky server transferům si každý může přeskákat tam, kde mu to vyhovuje. Shadow nicméně bude nový mechanismem fungování - stejně jako Heroic tady bude smrt permanentní, ale pouze v PvM, smrt v PvP permanentní nebude! To je samozřejmě docela lákavé, protože mnoho běžných činností se na Heroicu vůbec dělat nedá (kvůli strachu z všudypřítomného gangu od PK), a i na jejich každoroční reprezentaci na Goultu je vidět, že to tam je trošku tragédie. Samozřejmě i na Shadow budou pořád fungovat nějaké PK triky (jako třeba nalákání do PvM boje co startne newbie, vykope všechny ostatní, a pak umře s podvedeným), ale jelikož equip tady nebude zůstávat v mobech, motivace někoho vytrikovat až k smrti nebude tak velká. 

Pravidla pro Shadow:
  • permanentní smrt v PvM
  • smrt v žádné formě PvP nevadí
  • žádné expy za Kolossium
  • žádné násobky XP a lootu
  • double XP pro mrtvé chary, až do jejich původního levelu, ale žádné bonusy za sekundární chary na acc
  • při smrti veškerý equip mizí
  • při smrti mizí i všechny achievmenty (ale je možné udělat je znova)
Sever bude mezinárodní, tj. stejně jako Heroic ve smyslu úplně pro všechny, a není možné na něj ani z něj cestovat. Přístup bude minimálně ze začátku pouze pro p2p. Jeho beta by měla být spuštěna ještě dnes, ostrý provoz pak začne 2. září.

4 komentáře:

  1. No, to nezní moc lákavě.

    OdpovědětVymazat
  2. na takovych serverech musi hrat fakt dobří magoři.. to jako respekt těm co chcipli po par letech hrani a nesli si to hodit :D
    Don

    OdpovědětVymazat
  3. Vubec nechapu, proc je to jenom 1x a ne treba 2x normalne a 4x kdyz umres, aby to byl kompromis mezi heroic a normalnim. Tak by se tam dalo aspon pro zabavu hrat, ale expit na 1x expy? To fakt ne.

    Jinak Heroic hraji vsichni stejne jenom kvuli dropum equipu, bez toho ztraci zabijeni counta kouzlo :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak aspon muzes konecne mit v pohode permanentni crafty, beze strachu ze ti je nekdo pokiluje v dilne. To by mohlo reprezentaci Shadow pomoct na Goultu vyznamne... :-)

    OdpovědětVymazat