neděle 31. srpna 2014

Goult 30. 8. 2014 - finále

Včerejší Goult report jsem nestihl před takže až teď, včera se hrálo finále poražených o 3. místo a celkové finále o 1. pozici. Evil byl pryč a Lubovi/Marwovi se nechtělo komentovat, takže videa jsou bez zvuku ale vzhledem k délce fajtů je to lepší zrychlené (na 230%).

Amayiro B vs Djaul A - video bez komentáře
K mé radosti vyletěl tým Fahrella z Amayiro, který si zakládal celou dobu na dmg z iopa a one tricku enu-iop (panda stab carry iop - enu pullout - IW, jak už evil popisoval), což se jim ani protentokrát moc nedařilo. Nakonec dojeli na to, že neměli dmg a soupeř je domlátil na dmg. Jinak opět nudný fajt xel vs xel bez dmg a schopnosti dorazit 150hp.

Otomai C vs Rykke-Errel B - video bez komentáře
Finále Goultu byl celkem vyrovnaný fajt se vším všudy, obě strany hrály vyrovnaně a Otomai to prohrála rogue, která neuměla využít několika možností triku s bombama. Oba týmy jely na erosion na který dojeli hlavně sacové, první umřel Otomai což nakonec rozhodlo fajt a Rykke už si jasnou výhru nenechalo vzít. Dopadlo to nakonec podle očekávání, Otomai tým byli outsideři.

Mapa, na které se hrálo (A1):



5 komentářů:

  1. Finale byla obrovska skoda, Otomai sem hodne fandil a ten fight byl krasne vyrovnany, bohuzel to prohraly 2 hodne spatna kola rogue. Prvni, kde mu chybelo 1 AP na vyowneni xelora a tak postavil zed s evidentnim umyslem, ze ho tam nasledne eca releasne (2 full bomby + nova, odhad 1300-1400 dmg, eca mohla klidne dorazit), jenze tohle nemelo sanci na uspech, protoze prisel bribery ecy a naopak za 1500 dostala eca a nasledne sac (po sacrifu).

    Druha, mnohem zasadnejsi chyba byla v kole, kde umrel sac, Oto sac uz byl mrtvy (zil jenom na +vit od ecy) a Ryk sac mel 1k HP ... rogue se uplne zoufale a hlavne zbytecne snazil zachranit sveho sace, kdyby dal full dmg do Ryk sace hralo by se 3vs3 s tim, ze Ryk by mel temer mrtveho enu i Iopa a Otomai by byl full.

    OdpovědětVymazat
  2. A co vyhráli ? "respect" ?

    OdpovědětVymazat
  3. Všechny týmy vítězného serveru goult title, champion set, emote - champion, reckless, 6 měsíců p2p a 20mk.. Jako podlě mě dost unfair, title a set by měli mít opravdu jenom ti, co hráli (Rykke B) a ne že všechny týmy berou vše.. To je novinka oproti předchozímu roku.

    Jinak později až to Ankama sepíše přidám i souhrn všech výher i Rushu jako celku.
    Víc na http://www.dofus.com/en/mmorpg/community/tournaments/goultarminator/rules

    OdpovědětVymazat
  4. I teda ti, co zahřívali střídačku ?

    OdpovědětVymazat